Završi kupnju:

0 proizvoda - 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna

0

  • 14 dnevna mogućnost povrata
  • Uništava gljivice bilo gdje na tijelu
  • 99.99% učinkovit
  • Dezinficira obuću

Zadovoljni korisnici

Preporučujem korištenje!

Powersept protiv gljivica iznimno mi je pomogao jer sam tupom iglom lakše dosegla gljivica ispod noktiju i uništila ih nakon tri mjeseca korištenja. Preporučujem korištenje!

— Martina, Rijeka

Djelovao je brzo i pouzdano

Isprobao sam više proizvoda za sprečavanje gljivica, ali sam daleko najzadovoljniji s Powertseptom jer je djelovao brzo i pouzdano. Nakon nekoliko dana tretmana gljivice su nestale i do danas se više nisu povratile. Powersept sam nanosio i na obuću i čarape.

— Hrvoje, Zagreb

Rana zbog pada

— Ivica, Zagreb

Ogrebotine i žuljevi

Na ogrebotinama, posjekotinama i žuljevima nakon prskanja Powerseptom pojavila se bijela pjena i mogao sam pratiti kako Powersept uništava bakterije. Ako je bilo potrebno, žulj koji sam prethodno dezinficirao Powerseptom prekrio sam sterilnim flasterom.

— Ante, Šibenik

Herpes

Herpes poprskam čim osjetim da će se pojaviti. A ako je prekasno i herpes je već vidljiv, prskam ga dvaput dnevno. I nikad ne upotrebljavam prethodno inficiranu kozmetiku.

— Edna, Koprivnica

Afte

Često imam problema s aftama u usnoj šupljini. Nakon nanošenja Powersepta primijetila sam da brže nestaju.

— Edita, Karlovac

Potuvanje u daleka mjesta

Svake godine s partnerom idem na godišnji odmor u daleka mjesta gdje higijenski minimum obično nije zadovoljavajući. Powersept je za nas oboje postao nezamjenjivo pomagalo je njime dezinficiramo ruke i noge, a i pribor i limenke iz kojih pijemo.

— Gabrijela, Grubišno polje

Dekubitusi

Dekubitus zbog ležanja znatno su se smanjio nakon upotrebe Powersepta. Poprskao sam i prevlake na ležaju.

— Mirko, Daruvar

Vodeni mjehurići

Vodeni mjehurići koje često vidim i osjećam oko noktiju na nogama nakon nanošenja Powersepta brzo se osuše i nestanu.

— Petar, Reka

Reakcija na koži

Reakcija na koži koja je nastala zbog alergije na sunce odnosno kupanja u moru nakon nanošenje Powersepta brzo je nestala.

— Filip, Split

Umorna stopala

Kao planinar i maratonac često patim od osjećaja peckanja na nogama i umornih stopala. Powersept mi pomaže i ublažava osjećaj umornih stopala jer djeluje osvježavajuće, a osim toga s nogu odstranjuje i gljivice koje se ponekad pojave.

— Nikola, Crikvenica

Gljivice

Budući da dugo nisam uništavala gljivice proširile su se ispod palca na desnoj nozi. Powersept protiv gljivica iznimno mi je pomogao jer sam tupom iglom lakše dosegla gljivica ispod noktiju i uništila ih nakon tri tjedna upotrebe.

— Tara, Reka

Problemi s hemeroidima

Powersept je posebno primjeren za olakšavanje problema s hemoroidima jer mi omogućuje da brzo poprskam zahvaćeno područje bilo kada tijekom dana i ako u blizini nema mogućnosti za pranje. Powesept omogućuje sprečavanje upale i u teškim uvjetima kao na primjer na poslu, na putovanju, u vlaku, zrakoplovu, na brodu ...

— Nikola, Omiš

Dezinfekcija ruka

Budući da radim u zdravstvu, vrlo sam svjesna kako se bakterije brzo šire na ruke i drugdje po tijelu. Posebno brzo šire se na javnim mjestima i u bolnicama. Upravo zato u torbici uvijek imam Powersept koji mi omogućuje da moje ruke uvijek budu dezinficirane i čiste.

— Vanja, Đakovo

Gljivice na stopalima

Oduvijek sam imao problema s gljivicama na stopalima. Isprobao sam više proizvoda za sprečavanje gljivica, ali sam daleko najzadovoljnija s Powertseptom jer je djelovao brzo i pouzdano. Nakon nekoliko dana tretmana gljivice su nestale i do danas se više nisu povratile. Powersept sam nanosio i na obuću i čarape.

— Robert, Slavonski Brod

Manje rane

Powersept mi je mnogo pomogao kod dezinfekcije manje rane. Kad sam na ranu nanijela Powersept zapjenila se, što je jasno pokazalo gdje su se nalazile bakterije. Nakon tjedan dana nanošenja rana je potpuno zacijelila.

— Sanja, Čakovec

Herpes

Više puta godišnje imam problema s herpesom na usnama. Powersept je izvrsna pomoć jer se pravodobnim poduzimanjem mjera i nanošenjem i prije nego što se pojavi mjehurić herpes ne razvije do kraja i nestane u nekoliko dana umjesto nekoliko tjedana. Hvala za Powersept.

— Alma, Grubišno polje

Žulj na stopalu

Žulj koji čak 30 godina rastao u stopalu u obliku stošca, s korijenjem je ispao nakon 150 nanošenja Powersepta. A posljedična rupa na stopalu nakon dodatnih nanošenja Powersepta zacijelila je tijekom dva tjedna. Od tada više nemam problema i lakše hodam.

— Branko, Gospić

Hemoroidi

Poštovani,

već se godinama borim s hemoroidima, a najveći problem predstavlja mi kad moram ići na WC izvan mojeg doma jer se ne mogu oprati, a ne podnosim dobro higijenske maramice.

Dobio sam informaciju da Powersept nije potrebno ispirati budući da nije štetan i ne sadržava tvari koje bi bile kancerogene ili mutagene. Isprobao sam i rezultati su izvrsni. Konačno mogu odlaziti od doma bez straha. Nema više bolnih i neugodnih upala, čak i kad sam cijeli dan na poslu ili izletu.

— Pozdrav iz Varaždina, Robert

Upaljena koža

Zbog debljine mi se često upali koža u području prepona – između nogu. Taj problem imam već godinama i koža je na tom mjestu promijenila boju zbog učestalosti upala. Powersept mi je mnogo pomogao, posebno jer ga mogu imati sa sobom i kad se preznojim mogu samo poprskati i nema upale, čak i crvenilo brzo nestane.

— Blaženka, Vukovar

Dezinfekcija igračaka

Super je ovaj vaš Powersept, imamo malu djevojčicu i bio je velik problem kako dezinficirati igračke kao što su lego kocke i plišanci, posebno nakon rođendanskih zabava kad nam dođe mnogo djece, dovoljno je da samo poprskaš igračke i ostaviš i odmah je sve super, nikakvog pranja i sušenja,

Mama i loptice marogice vas pozdravljaju.

— Anita, Vis

Kuglanje

Javljam vam da je Powersept pravo rješenje kad zaboraviš cipele kod kuće i unajmiš ih, sad ih obujem bez straha da ću dobiti kakvu „gamad“.

— Dalibor, Karlovac

Zadovoljan korisnik

Otkad sam u vašem članku pročitao da feniranje nogu pomaže protiv gljivica isprobao sam to i već nakon nekoliko tjedana došlo je do poboljšanja, koža je manje cvjetala. Zato sam odlučio kupiti i Powersept i stanje se rapidno poboljšava. Vjerujem da ćete održati obećanje i poslati mi dodatnu bočicu ako vam pošaljem slike prije i poslije upotrebe.

— Miran, Dubrovnik

Dezinfekcija automobila

Često unajmljujem automobile i uvijek mi je bilo malo neugodno kad bih dobila neki lošije održavan automobil. Sad poprskam volan i sjedalo i više se ne živciram – izvrsno rješenje

— Tea, Zadar

Upaljena koža

Naša djevojčica si loše obriše guzu i pravi je magnet za upaljenu guzu. Powersept je prava revolucija, super je, dobro dođe i kad dođe kući s ogrebotinama jer ne peče kad poprskaš. I druge majke su oduševljene.

— Pozdrav, Valentina

Upaljeno uho kod mačka

Javljam vam da je Powersept pomogao i našem Muriju, upalilo mu se uho, malo smo poprskali i već je ujutro bio super.

— Veliki pozdrav iz Zagreba, Dragan

Akvarij

Budući da piše da uništava i alge, poprskala sam filtar od akvarija i akvarij nakon što sam ga oprao. Izvrsno, alge se dugo nisu vratile. Mogu li ga dodati i u vodu i koliko bih ga morao dodati da ne šteti skalarima.

— Ernestina, Varaždin