Završi kupnju:

0 proizvoda - 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna

0

 • 14 dnevna mogućnost povrata
 • Uništava gljivice bilo gdje na tijelu
 • 99.99% učinkovit
 • Dezinficira obuću

Djelovanje Powersepta na gljivice

Dezinfekcijska sredstva obično sadržavaju samo jedan aktivni sastojak zbog toga je njihova učinkovitost ograničena na određeno područje, a istodobno nisu univerzalno sigurna za ljude i okoliš. A za Powersept vrijedi upravo suprotno, jer vodikov peroksid s pomoćnim tvarima oslobađa slobodne radikale kisika koji odmah počinju napadati staničnu membranu ciljanog mikroorganizma. Mikroorganizme uništava tako da se veže na njihovu staničnu membranu i rastrga je, a veže se i na enzime i uzrokuje denaturaciju te tako onesposobi izvor energije stanice.

Powersept tehnologija je kompleksna, ali čudesno jednostavna. Powersept ostaje učinkovit na različitim temperaturama i pH vrijednostima i kemijski je kompatibilan s većinom sredstava. Uništava 99,99 % više od 140 različitih patogenih organizama i nema poznate bakterije koja bi na njega bila otporna i nema mjesta neučinkovitosti.

 

Prednosti Powersepta protiv gljivica:

 • Prvi proizvod koji nudi cjelovito rješenje na području uništavanja gljivica.
 • Uništava gljivice bilo gdje na tijelu.
 • Pomoću posebnog priloženog aplikatora uništava gljivice ispod noktiju.
 • Dezinficira obuću, čarape i površine.
 • Učinkovito dezinficira rašpice i grickalice za nokte.
 • Dokazano 99,99 % djelovanje.
 • Brzo i učinkovito djelovanje.
 • Vidljivo uništavanje gljivica.
 • Za zdrave i sjajne nokte.
 • Učinkovita dezinfekcija obuće, pribora za njegu noktiju i površine po kojoj hodate bosi.
 • Bez mirisa i okusa.
 • Ne sadržava kancerogene i mutagene tvari.
 • Biološki – nakon djelovanja razgrađuje se na vodu i kisik.

 

S Powerseptom jednostavno dezinficirate i obuću i čarapa
 

Nije dovoljno ako sredstva protiv gljivica upotrebljavate samo na mjestu koje je inficirano. Ako imate gljivice na nogama odnosno prstima, velika je vjerojatnost da su inficirane i vaše čarape, papuče, obuća, posteljina, kupaonica, čak i perilica rublja. Zato je iznimno važno da dezinficirate i obuću i čarape te drugi materijal odnosno površine koje su došle u kontakt s gljivicama.

To je jedini učinkovit način koji će gljivice potpuno odstraniti i infekcija vam se više neće ponavljati.

Proizvode Powersept protiv gljivica možete pogledati ovdje.

Preporučujem korištenje!

Powersept protiv gljivica iznimno mi je pomogao jer sam tupom iglom lakše dosegla gljivica ispod noktiju i uništila ih nakon tri mjeseca korištenja. Preporučujem korištenje!

— Martina, Rijeka

Djelovao je brzo i pouzdano

Isprobao sam više proizvoda za sprečavanje gljivica, ali sam daleko najzadovoljniji s Powertseptom jer je djelovao brzo i pouzdano. Nakon nekoliko dana tretmana gljivice su nestale i do danas se više nisu povratile. Powersept sam nanosio i na obuću i čarape.

— Hrvoje, Zagreb

Gljivice na nogama

Budući da smo se više od godine dana borili s gljivicama na nogama našeg sina, prije tri tjedna isprobali smo i vaš sprej Powersept. Zasad je poboljšanje vidljivo i vjerujem da će tako i ostati. Napravila sam nekoliko snimki nogu prije početka upotrebe, tijekom upotrebe (vidi se pjena) i sada nakon tri tjedna upotrebe. Možda vam dobro dođu. U početku upotrebe stanje je bilo akutno, ponajprije između nožnih prstiju i na prednjoj strani prstiju, i na tabanima se koža blago ljuštila, ali nije bilo tako izraženo. Sada se koža na tabanima uopće ne ljušti, a stanje između prstiju i na prednjem dijelu stopala vidljivo se poboljšalo, nema više ranica i mjehurića i priliko prskanja Powerseptom više se ne stvara pjena.

— Ivana, Zagreb

Meni je 100 % pomoglo

Poštovani, ja sam Nika iz Splita i htjela sam napisati par riječi o upotrebi POWERSEPTA. Budući da sam imala vrlo velike probleme s gljivicama na noktima i nisam znala što više učiniti. Vidjela sam reklamu za POWERSEPT. Odlučila sam da ću naručiti i isprobati jer sam već prije upotrebljavala mnogo toga i ništa mi nije pomoglo. I stvarno… nazvala sam, naručila i počela s upotrebom POWERSEPTA. Imala sam gljivice na palcu na ruci. Kad sam počela s upotrebom, istina je da promjene nisu bile odmah vidljive. Moj nokat na ruci jako se odvajao od prsta, već me bilo strah kako ću to izliječiti. Redovito sam upotrebljavala POWERSEPT i svaki put kad bih pošpricala pjenilo se ondje gdje su gljivice, a ondje gdje ih nije bilo izgledalo je kao voda. Nakon mjesec dana upotrebe primijetila sam da mi nokat normalno raste, a ondje gdje mi se nokat odvajalo polako je nestajalo. I mužu sam savjetovala da počne s upotrebom POWERSEPTA, i na njegovim noktima na nogama vidljive su promjene. Nokti mu sada normalno rastu, nisu više hrapavi kao što su bili i više ga ne bole. Ja sam uistinu zadovoljna, toliko da sam i na poslu rekla suradnici da si naruči jer je imala iste probleme s gljivicama kao ja. Naručila sam i za svoju majku, sestru, drugu suradnicu. Kad ne bih bila zadovoljna, nikad više ne bih naručila POWERSEPT. Osim toga, POWERSEPT upotrebljavam na svakoj rani jer prije zacijeli. Mogu reći i tvrdim da ako imate problema s gljivicama, sto posto će vam pomoći.

— Nika, Split

Kuglanje

Javljam vam da je Powersept pravo rješenje kad zaboraviš cipele kod kuće i unajmiš ih, sad ih obujem bez straha da ću pokupiti neke bakterije.

— Borna, Zadar

Gljivice

Otkad sam u vašem članku pročitao da sušenje nogu pomaže protiv gljivica, isprobao sam to i već nakon nekoliko tjedana stanje mi se poboljšalo, koža je manje cvjetala. Zato sam odlučio kupiti i Powersept i stanje se izrazito poboljšava. Vjerujem da ćete održati obećanje i poslati mi dodatnu bočicu ako vam pošaljem slike prije i poslije upotrebe.

— Marko, Karlovac

Nakon tri tjedna problemima je kraj

Budući da dugo nisam uništavala gljivice proširile su se ispod palca na desnoj nozi. Powersept protiv gljivica iznimno mi je pomogao jer sam tupom iglom lakše doprla do gljivica ispod noktiju i uništila ih nakon tri tjedna upotrebe.

— Katja, Zagreb

Uistinu pomaže

Nisam zapravo znala imam li gljivice ili nešto drugo, ali svejedno sam pokušala s Powerseptom i odmah sam vidjela da se na trima noktima zapjenilo. Slijedila sam upute i prvi tjedan svaki dan nanosila Powersept. Stanje se poboljšalo nakon tri tjedna. Sada preventivno poškropim po prije zahvaćenim mjestima, kada se sjetim. Powersept preporučujem svima koji sumnjaju da imaju gljivice jer brzo rješava problem i uništava gljivice, lako se nanosi, a nije štetan i nije ga potrebno brisati s noktiju i prstiju.

— Dina, Velika Gorica

Gljivice na stopalima

Oduvijek sam imao problema s gljivicama na stopalima. Isprobao sam više proizvoda za sprečavanje gljivica, ali daleko sam najzadovoljniji s Powertseptom jer je djelovao brzo i pouzdano. Nakon nekoliko tjedana tretmana gljivica više nije bilo i do danas se nisu vratile. Powersept sam nanosio i na čarape.

— Tvrtko, Ogulin

Umorna stopala

Kao planinar i maratonac često patim od osjećaja peckanja na nogama i umornih stopala. Powersept mi pomaže i ublažava osjećaj umornih stopala jer djeluje osvježavajuće, a osim toga s nogu odstranjuje i gljivice koje se ponekad pojave.

— Petar, Gospić

Zahvaćeni nokti

Pokušala sam gotovo sve kako bih se riješila gljivica na noktima, ali ništa nije pomagalo. Toliko je daleko otišlo da sam na palcu lijeve noge imala ogroman džep ispod nokta, a cijeli nokat je bio žute boje i vrlo nezdrav na izgled. Prijateljica mi je preporučila Powersept i odlučila sam ga isprobati. Powersept sam nanosila na nokte svaki dan i u roku od tri tjedna počela sam primjećivati prve promjene na bolje. Nakon šest tjedana upotrebe nokat se potpuno obnovio. Powersept preporučujem svima koji imaju problema s gljivicama jer djeluje brzo, pouzdano i učinkovito.

— Mia, Šibenik