Završi kupnju:

0 proizvoda - 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna

0

  • 14 dnevna mogućnost povrata
  • Uništava gljivice bilo gdje na tijelu
  • 99.99% učinkovit
  • Dezinficira obuću

Powersept - članci

O gljivicama

Gljivice su mikroorganizmi koji uspijevaju u tamnoj, toploj i vlažnoj okolini. Uobičajeno ih nalazimo u zemlji, na životinjama i na ljudima. Toplina, znoj i vlaga, naime, stvaraju idealnu okolinu za njihov razvoj. Postoji više vrsta gljivica i gljivičnih infekcija.

Pročitaj više

Test za gljivice

Ustanovite da li ste dobili gljivičnu infekciju. Promjene na noktima, odnosno koži, kao i promjene između prstiju, na tabanu ili gornjem dijelu stopala, na vlasištu, na predjelu prepona… mogu ukazivati na gljivičnu infekciju noktiju ili kože..

Pročitaj više

Gljivične zaraze noktiju

Broj gljivičnih zaraza sve više raste. Različite gljivice napadaju čak četvrtinu stanovništva te su jedan od najvećih uzročnika obolijevanja u svijetu. Neugoda su koja izrazito utječe na čovjekovo samopoštovanje i kvalitetu života.

Pročitaj više

Što je vodikov peroksid?

Vodikov peroksid oslobađa reaktivne proste radikale koji odmah počnu napadati staničnu membranu ciljanog mikroorganizma. Mikroorganizme uništava tako da se veže na njihovu staničnu membranu koju rastrga. Veže se i na enzim, uzrokuje njihovu denaturaciju te tako onesposobi energetski izvor stanice.

Pročitaj više

Zaštita protiv gljivica na odmoru

Putnici su posebno izloženi riziku infekcije gljivicama, jer se često kreću na područjima gdje se gljivice vole zadržavati, na putu su duže vremena u obući i imaju manje mogućnosti tuširati se, mijenjati odjeću i obuću. Ljeti kada je toplo i kada se više znojimo, rizik infekcija još je veći.

Pročitaj više