Završi kupnju:

0 proizvoda - 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna

0

  • 14 dnevna mogućnost povrata
  • Uništava gljivice bilo gdje na tijelu
  • 99.99% učinkovit
  • Dezinficira obuću

Česta pitanja

Prvi razlog može biti to što niste detaljno slijedili upute za upotrebu. Powersept morate nanijeti, osim na oboljela mjesta, i na papuče, cipele i ostalu obuću u kojoj provodite najviše vremena. Osim toga, dobro je iskuhati čarape, jer pranje na 60 stupnjeva Celzijevih ne uništi gljivice u cijelosti. Ne zaboravite ni na pribor za uređivanje noktiju. Obratite pozornost i na tepihe u kupaonici. A drugi je razlog u tome da možda neugodnosti koje se nalaze na vašoj koži, prstu ili noktu uopće nisu gljivice, nego nešto posve drugo. Powersept je dezinficijens koji uništava gljivice, bakterije, viruse i plijesni, a ako je na vašoj koži drugo oboljenje, naše ga sredstvo neće otkloniti.
Ako ste Powersept upotrebljavali dulje vrijeme, slijedili upute i poboljšanja još uvijek nema, posavjetujte se s liječnikom jer je vjerojatno riječ o drugoj vrsti oboljenja.

Preparat je učinkovit i na drugim predjelima kože. Sredstvo raspršite na mjesto gdje imate gljivice i ostavite da djeluje. Ne ispirite i ne brišite, samo ostavite da se osuši.

I takav nokat moguće je izliječiti. Preporučujemo vam mjesečnu kuru Powerseptom protiv gljivica. Svako jutro i svaku večer nokat operite najprije vodom, zatim dobro obrišite ili osušite sušilom za da bude zaista suh i nakon toga raspršite Powerseptom. Upotrijebite i priloženi aplikator, jer morate sredstvo raspršiti i pod nokat. Ostavite da tekućina djeluje, ništa ne brišite i ne ispirite. Isto ponovite i uvečer. Preventivno raspršite i po drugim noktima i po koži između prstiju, tamo se gljivice često zadržavaju i prenose dalje. To ponavljajte mjesec dana i vaše bi se stanje moralo poboljšati.
U takvim slučajevima preporučujemo i da si pomognete sterilnom gazom. Gazu natopite Powerseptom i ostavite da djeluje na oboljelom mjestu dulje vrijeme, 1 – 2 sata. Postupke ponavljajte najmanje 1x na dan, barem tjedan dana. A obvezno je mijenjanje gaze svaki postupak.

Powersept nije lijek koji bi liječio zahvaćenu kožu, nego dezinficijens koji uništava gljivice, viruse i bakterije. Uništava ih odmah, na što upozorava bijela pjena koja je obično prisutna kad raspršite Powersept na zahvaćeno mjesto. Ako su gljivice površinske, uništi ih odmah, a problem nastane jer su gljivice obično i ispod nokta i u okolnim džepićima i tekućina do njih ne dopre. Proizvodu je priložen i poseban aplikator da lakše doprete do mjesta pod noktom i oko njega. Za teže oblike oboljenja pročitajte gornju rečenicu o zadebljanim i promijenjenim noktima. Mogućnost vraćanja nudimo jer vjerujemo da korisnici već u prvih 14 dana primjećuju razliku. Mnogi se u tom razdoblju riješe gljivica – ako su bile u prvoj fazi – dakle, površinske. Pozicionirate li se mišem na sliku, vidjet ćete i koliko su vremena trebali da bi rezultati bili vidljivi.
A ako korisnik nakon 14 dana ne primijeti nikakvu razliku, unatoč tomu što se držao uputa za upotrebu, proizvod nam može vratiti, a mi ćemo mu vratiti novac.